p:last-child { margin-bottom: 0; } .elementor-widget-icon-list ul { margin-bottom: 0; }

Kaikki mitä tarvitset putkistojen saneeraukseen

Kustannustehokas, laadukas ja asiantunteva putkistosaneerausalan tukkukauppa

Kaikki mitä tarvitset putkistojen saneeraukseen

Kustannustehokas, laadukas ja asiantunteva putkistosaneerausalan tukkukauppa

Kaikki mitä tarvitset putkistojen saneeraukseen

Kustannustehokas, laadukas ja asiantunteva putkistosaneerausalan tukkukauppa

Innovatiivinen edelläkävijä

Tuotevalikoimastamme löytyvät kaikki tarvittavat työkalut, materiaalit, koneet ja laitteet laadukkaaseen viemäreiden sukitukseen, erilaisten putkistojen kunnossapitoon, saneeraukseen ja kuvantamiseen. Verkkokauppamme palvelee kustannustehokkaasti, nopein toimituksin 24/7. 

Vuodesta 2015 lähtien olemme kehittäneet, testanneet ja valmistaneet omia kone- ja työkalutuotesarjojamme putkistosaneerausalalle. FIXER viemäreiden puhdistukseen suunniteltu konesarja, sekä E-ROLLER sukan epoksointiin suunniteltu konesarja työpöytineen, sekä lukuisat sukitus- ja putkistoavaus- ja puhdistustyökalut ovat sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa. Niistä on tullut viimeisen kymmenen vuoden aikana suosittuja niin kotimaassa kuin ympäri maailman. Laitteemme ovat tunnettuja niiden korkeasta laadusta, kestävyydestä ja tehokkuudesta.

Kaikki mitä tarvitset putkistojen saneeraukseen

Kehitämme jatkuvasti uusia työkaluja, koneita, laitteita ja menetelmiä auttaaksemme putkistosaneerausalan urakoitsijoita ympäri maailman työskentelemään tehokkaammin, pienemmillä kustannuksilla. Showroomimme ja varastomyymälämme Sipoossa on avoinna putkisto-, sukitus-, ja kiinteistöalan toimijoille. Siellä pääset testaamaan koko valikoimamme käytännössä! Asiantunteva henkilöstömme auttaa mielellään etsimään ratkaisuja putkistosaneerausalan haasteisiin, sekä tarjoaa teknistä tukea, koulutusta ja konsultointia. 

Tuotevalikoimamme kehittyy jatkuvasti, jos et löydä verkkokaupasta kaipaamaasi, ota rohkeasti yhteyttä!

Työkalun kiinnityspiste
vaijerin päässä.

Markkinoiden tehokkain
moottori 2250rpm ja 1.5kW
Erittäin sujuva
liikuteltavuus runko-
ja rengas suunnittelun myötä

FIXER-sarja sisältää useita koko- ja tehovaihtoehtoja. FIXER D, 8, 10, Combi ja 12

FIXER -sarja

FIXER konesarja on kehitetty erilaisten putkistojen ja viemäreiden tehokkaaseen ja monipuoliseen puhdistukseen, hiontaan ja haarojen avaamiseen. Koneet on suunniteltu kestämään kaikkein vaativimpia tilanteita päivittäisessä työskentelyssä. FIXER-sarjaan on saatavilla laaja valikoima erilaisia työkaluja ja lisätarvikkeita, jotka antavat maksimaalisen suorituskyvyn työskentelyyn.

E-Roller-sarja on sukistusalan ammattilaisille kehitetty monipuolinen ja tehokas konesarja, joka on suunniteltu epoksihartsin levitykseen sukalle. Koneet on suunniteltu kestämään kaikkein vaativimpia tilanteita päivittäisessä työskentelyssä, mahdollistaen turvallisen ja tehokkaan käytön. Sarjan koneet voidaan kiinnittää työpenkkiin tai käyttää E-ROLLER pöytämoduulin kanssa, mikä tarjoaa ergonomista työskentelyä tukevan ratkaisun.

2 vetävää moottoria

Pikakiinnitysjärjestelmä.
Kiinnitä työpenkkiin
tai E-Roller-pöytämoduuliin

E-ROLLER on saatavilla kahdessa koossa. E-ROLLER 450 on tarkoitettu enintään DN150- sukalle, kun taas E-ROLLER 600 sopii enintään DN300- sukalle.

Teksti1

Teksti1

Työkalut, materiaalit, kamerat ja lisätarvikkeet

Tuotevalikoimastamme löydät kaikki tarvittavat työkalut, materiaalit, koneet ja laitteet varmakäyttöiseen ja laadukkaaseen viemäreiden sukitukseen, putkistojen kunnossapitoon, saneeraukseen ja kuvantamiseen. Verkkokauppamme palvelee ympäri vuorokauden ja tarjoaa nopeat toimitukset ympäri Suomen.

Sukitustukku Oy

Olemme vuonna 2015 perustettu ja sukitusalalla arvostettu edelläkävijä, joka palvelee urakoitsijoita ympäri maailman. Kehittämämme tuotesarjat sekä koneet tarjoavat alan tehokkaimmat ratkaisut putkisaneerauksessa. FIXER- ja E-ROLLER-sarjan koneemme ovat alamme kestävin ja tehokkain vaihtoehto, ja niiden suosio on saavuttanut valtaisan huomion maailmanlaajuisesti. Verkkokaupastamme löydätte laajan valikoiman ammattitason putkistojen kuvaus- ja kunnostuslaitteita, materiaaleja, tarvikkeita ja työkaluja.

Meille on myönnetty seitsemän vuotta peräkkäin (2017-2023) Kauppalehden Menestyjät- sertifikaatti, joka myönnetään alle kahdelle prosentille yrityksistä. Menestys saavutetaan yhteistyön avulla ja kiitos tästä saavutuksesta kuuluu ammattitaitoisille työntekijöillemme, asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme.

 

Sukitustukku Oy

Olemme vuonna 2015 perustettu ja sukitusalalla arvostettu edelläkävijä, joka palvelee urakoitsijoita ympäri maailman. Kehittämämme tuotesarjat sekä koneet tarjoavat alan tehokkaimmat ratkaisut putkisaneerauksessa. Fixer- ja E-roller-sarjan koneemme ovat alamme kestävin ja tehokkain vaihtoehto, ja niiden suosio on saavuttanut valtaisan huomion maailmanlaajuisesti. Verkkokaupastamme löydätte laajan valikoiman ammattitason putkistojen kuvaus- ja kunnostuslaitteita, materiaaleja, tarvikkeita ja työkaluja.