Huippuluokan ratkaisuja viemäriputkien sukitusalalle maailmanlaajuisesti

Sukitustukku Oy eli Fixaline on omistautunut parantamaan sukitusalaa. Alan johtavat tuotteemme, ratkaisumme ja palvelumme on testattu sekä luotettu satojen urakoitsijoiden toimesta maailmanlaajuisesti

FIXALINE: Innovoinut sukitusalaa vuodesta 2015 lähtien

Fixalinella määrittelemme uudelleen putkien kunnostuksen standardeja. Alan johtavat tuotteemme ja palvelumme ovat kentällä testattuja ja satojen urakoitsijoiden maailmanlaajuisesti todistamia.

FIXALINE: Valitse laatu ja tehokkuus

Kun on kyse onnistumisesta ja tehokkuudesta sukitusprojekteissa, Fixaline on luotettava kumppanisi. Meiltä saat kaikki putkien sukituskoneet, työkalut ja materiaalit, joita tarvitaan viemäreiden kunnostamiseen. Vuodesta 2015 lähtien olemme kehittäneet innovatiivisia ja erittäin tehokkaita ratkaisuja viemäriputkien sukitukseen. Maasta toiseen koneemme ja laitteemme ovat voittaneet sukitusurakoitsijoiden sydämet puolelleen tehokkuutensa, käytettävyytensä ja luotettavuutensa ansiosta.

Yhdellä pysähdyksellä tarpeet kaikkiin sukitusprojekteihisi

Fixalinen tukkupalvelu on räätälöity sukitusalan ahkerille ammattilaisille ja jakelijoille. Toimitamme sukitusalan urakoitsijoille vertaansa vailla olevan valikoiman tuotteita, ratkaisuja ja asiantuntevaa apua. Verkkokauppamme on käytettävissä 24/7 ja nopea toimitus maailmanlaajuisesti. Esittelytilassamme ja paikallisten jälleenmyyjien kautta voit testata ja kokea tuotteidemme tehokkuuden henkilökohtaisesti. Olipa kyseessä sitten omakotitalojen, kerrostalojen tai teollisuuslaitosten viemäriputkiremonttihaasteet, Fixaline tarjoaa kaikki tuotteet ja ratkaisut vaatimuksiisi. Asiantuntijatiimillämme on laaja tietämys ja ymmärrys CIPP-teollisuudesta, ja se on valmis auttamaan sinua kaikissa kohtaamisissa haasteissa. Olemme palveluksessanne!

Useita koko- ja tehovaihtoehtoja

Fixer-sarja sisältää useita koko- ja tehovaihtoehtoja. Fixer D, 8, 10, Combi ja 12 kokojärjestyksessä

Fixer -sarjan tehokkaat viemärinpuhdistajat

Fixalinen FIXER- sarjan tehokkaat viemärinpuhdistuskoneet ovat ovat vertaansa vailla ja tarkoitettu nopeaan viemärin puhdistukseen, tukosten poistoon, leikkaamiseen ja hiontaan. Nämä koneet on suunniteltu tuottamaan optimaalista suorituskykyä! 

Varmista tarkka ja johdonmukainen Epoksin imeytyminen vuorauksiin Fixalinen alan johtavilla märkäpuristuskoneilla. E-Rollereissa on tehoa, kestävyyttä ja vertaansa vailla olevaa lujuutta.

Automaattinen tunnistus rullien väliin joutuvien vieraiden esineiden varalta.

Helposti säädettävät rullat ja selkeä lukunäyttö

E-ROLLER on saatavilla kahdessa koossa. E-ROLLER 450 on tarkoitettu enintään DN150-vuorauksille, kun taas E-ROLLER 600:aa käytetään enintään DN300-vuorauksiin.

Teksti1

Teksti1

Kuvassa näkyvät Fluvius TopFlex DN100 -18% FL PU, 100m. Ja poranterä, halkaisijaltaan 50mm, 10mm varrelle.

Työkalut ja lisätarvikkeet

Varustaudu Fixalinen vankkojen työkalujen, laadukkaiden materiaalien ja tarvikkeiden valikoimalla. Tarjoamme putkiremonttiasiantuntijoille kaiken, mitä tarvitaan laadukkaiden relining-projektien toteuttamiseen. Parannamme jatkuvasti paikoillaan kovetettua putkiremonttialaa, ja innovoimme ja luomme jatkuvasti uusia työkaluja putkiremonttiammattilaisille ympäri maailmaa.

 

Mikä on Fixaline

Vuodesta 2015 lähtien Fixaline on tarjonnut kaikille putkiremonttiurakoitsijoille keskitetyn palvelupisteen. Itse suunnittelemamme tehokkaat, luotettavat ja kestävät laitteistot, E-ROLLER-sarja ja FIXER-sarja, ovat saavuttaneet valtavan suosion maailmanmarkkinoilla. Lisäksi tarjoamme urakoitsijoillemme laajan valikoiman huippuluokan työkaluja ja materiaaleja, joita tarvitaan ammattimaisiin viemäriputkiremontteihin. Tavoitteenamme on varmistaa, että asiakkaamme voivat tehdä työnsä helposti ja tehokkaasti.

Fixalinelle on myönnetty arvostettu Kauppalehden Achievers Award -palkinto seitsemänä vuonna peräkkäin (2017-2023). Tämä tunnustus myönnetään vain harvoille, ja alle 2% kaikista yrityksistä Suomessa ansaitsee tämän arvostetun tunnustuksen.